728x90ad
VV Steenbergen

sponsorhoek / nieuws

Ontwikkelingen sponsorcommissie

(03/01/2017)

In het kader van nieuwe sponsormogelijkheden te zoeken voor onze vereniging bezoeken de leden van de commissie diverse bijeenkomsten en bekijken ze bij andere verenigingen waar ze op bezoek zijn wat voor mogelijkheden deze verenigingen bieden aan hun sponsoren. Zo zijn Jan en Henk terecht gekomen op een sponsoravond van Noad’67 uit St. Philipsland waar een hele speciale gast was uitgenodigd, namelijk Jan Boskamp. Tevens was deze avond druk bezocht en was er vanuit hun sponsorcommissie een heldere en duidelijke visie met betrekking tot hun sponsoren hetgeen Jan en Henk weer meenemen naar de volgende vergadering.

Bordjes kantine
Als eerste sponsorproject van de nieuwe sponsorcommissie is de ballen met bordjes in de kantine. Inmiddels hangt de kantine al gezellig vol en zijn er nog 14 plaatsen vrij. Het mooie van deze actie is dat iedereen een bal/bordje kan laten hangen dus je hoeft geen bedrijf te zijn (wat natuurlijk ook mag) voor € 50,00 per voetbalseizoen. Er hangen nu bordjes met allerlei namen op en voor diegene die dat nog niet zo gezien hebben is het zeker eens leuk om deze te lezen en te bedenken door wie het bordje nu eigenlijk gesponsord is. Deze actie zullen we dus de komende seizoenen gaan herhalen en we hopen vanuit de sponsorcommissie dat de meeste die nu een bordje hebben hangen deze ook volgend seizoen weer willen laten hangen want voor deze zijn geen aanschafkosten meer nodig.

De sponsorcommissie is druk bezig om met de opbrengst van de bal/bord sponsoring aan een mooi doel te besteden. En dat doel ten goede komt van de leden/supporters/sponsoren. Indien dit doel bekend is zullen we dit uiteraard bekend maken.

Balsponsoren
De sponsorcommissie zoekt ook nog balsponsoren voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal voor het komende half jaar. Het bedrag hiervoor is € 100,00 per wedstrijd: behalve een ontvangst met hapje en drankje komt uw naam de rest van het seizoen op de webpagina van de balsponsors, wordt u op Twitter vermeld en staat uw naam op de ‘pilaar’ die op het hoofdveld staat, waar de wedstrijdbal op ligt voorafgaand aan het duel.

Buiten deze acties is de sponsorcommissie aan de slag gegaan om alles goed op rij te krijgen m.b.t. alle bestaande sponsoren welke een bord, kleding of op een andere wijze hebben gesponsord binnen de verenigingen en wat voor contracten hieraan verbonden zijn.

Sponsorcontracten
Inmiddels heeft de commissie hiervoor duidelijke sponsorcontracten opnieuw opgesteld waardoor we binnen de vereniging gelijkwaardige prijzen gaan aanbieden aan de nieuwe en bestaande sponsoren waarvan het contract is of gaat verlopen.

De sponsorcommissie bestaat uit rechtsgenoemde leden. Daarnaast zijn we nog op zoek naar 2 enthousiaste nieuwe leden voor de sponsorcommissie, die mee kunnen helpen het huidige sponsorbestand en takenpakket te verdelen, want vele handen maken licht werk.

Heeft u interesse hierin, of bent u benieuwd welke taken er onder andere bij de sponsorcommissie liggen? Neem a.u.b. contact op met onderstaande leden of stuur een email naar sponsoring@vvsteenbergen.nl.

Nieuwe manier van sponsoring in kantine

Nieuw elan sponsorcommissie

(09/11/2016)

Woensdagavond, 9 november presenteerde de nieuwe sponsorcommissie 11 nieuwe sponsoren. Voorzitter Marco van Kaam was hiermee erg mee in zijn nopjes en heette de ondernemers van harte welkom. 2016_11_09_sponsorcomm-2

De ambities van de club werden uitgelegd door de voorzitter en de commissie leden. Pieter Kramer van de commissie vertelde over de nieuwe plannen voor de komende jaren, zoals de gesponsorde ballen aan het plafond van de kantine. Hier kan je voor een bepaald bedrag je naam (van het bedrijf, maar ook je elftal, de familie of je eigen naam) kenbaar maken. Alle bezoekers van de kantine kunnen zo zien dat jij de vereniging (ook) financieel ondersteunt.

Daarnaast werd er onder een genot van een hapje en een drankje (en het Nederlands elftal op de achtergrond) de bedrijven aan elkaar voorgesteld.

Het gaat om de volgende bedrijven:

 • Your New Kitchen
 • Jolanda’s Boeket
 • ARwitMarkt
 • Café Marina Bar
 • Zorgwijzer.nl
 • Supportersvereniging V.V.”Steenbergen”
 • I’mpossible CCP
 • Green Talent B.V.
 • Verwarming & Sanitairshop B.V.
 • Wooncorrect.nl
 • Financiële Diensten Brabant (hypotheekfocus)

Het bestuur, de sponsorcommissie en de club bedanken de ondernemers voor hun steun aan onze club.

Nieuw elan sponsorcommissie

V.V. “Steenbergen” JO15-3 in het nieuw gestoken door Supportersvereniging

(14/09/2016)

Steenbergen JO15-3 start het nieuwe seizoen in nieuwe shirts die mogelijk gemaakt zijn door de Supportersvereniging. Een groot compliment en veel dank aan deze groep enthousiaste vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat de JO15-3 er prachtig bij loopt.

JO15-3 seizoen 2016/17

V.V. “Steenbergen” JO17-1 volledig in het nieuw

(14/09/2016)

De JO17-1 maakte niet alleen qua resultaten en spel een goede start, maar kwam dankzij de inbreng van diverse sponsors ook nog eens heel erg goed voor de dag. Marina Bar heeft trainingspakken en wedstrijdtenues ter beschikking gesteld, Big Green Egg Totaal zorgde voor inloopshirts (zie foto onder) en De Jong Sportkleding voor tassen en alle bedrukking.

De technische staf werd vorig seizoen al aangekleed door sponsor Van Gils Autoschade, waardoor de groep goed en wekelijks als 1 geheel op het veld verschijnt.

JO17-1 seizoen 2016/17

Nieuwe shirts V.V. “Steenbergen” zaterdag2

(14/09/2016)

Na zes seizoenen vond shirtsponsor Marina Bar het tijd om zaterdag2 met een hernieuwd blauw wit tenue de 4e klasse in te sturen. Doordat V.V. “Steenbergen” sinds kort gebruik maakt van een nieuwe kledinglijn van Hummel, is er ook ruimte vrijgekomen voor een shirtsponsor. Koen Kuijper, teamlid van het eerste uur, vond zijn bedrijf Zorgwijzer.nl bereid om te fungeren als rugsponsor. De vergelijkingssite voor zorgverzekeringen is ook al jaren vertegenwoordigd op diverse toernooien van V.V. “Steenbergen” en zal de komende seizoenen bij menig tegenstander opvallen, als er wederom achter een blauw-witter aangelopen moet worden. Vorig seizoen werd de selectie door Van Gils Autoschade al voorzien van polo’s en presentatiepakken, zodat men er ook buiten het veld eensgezind en verzorgd bij loopt.

Zaterdag2 seizoen 2016/17

Leden Rabobank schenken Steenbergen € 469,80

(23/04/2016)

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne heeft V.V. “Steenbergen” flink wat stemmen ontvangen van de leden van de Rabobank. Gezamenlijk zorgt dit voor een donatie van liefst € 469,80, waar V.V. “Steenbergen” de Rabobank en haar leden hartstikke dankbaar voor is!

V.V. “Steenbergen” bedankt Albert Heijn Achterberg voor sponsoring tenue D1

(03/04/2016)

Sinds dit seizoen speelt de D1 van onze vereniging met Albert Heijn Achterberg op de borst. De supermarktketen intensiveerde de samenwerking met o.a. de sponsoring van het internationale Albert Heijn Achtberg Jeugdvoetbaltoernooi en de hulp tijdens diverse jeugdevenementen.

Zaterdag 2 april werden Martin Achterberg en Vincent Groot namens de sponsor Albert Heijn Achterberg dan ook hartelijk bedankt door spelers en begeleiders van de D1 en reikte Jan Heshof namens de sponsorcommissie een bos bloemen uit.

D1 seizoen 2015/2016

Van Gils Autoschade zorgt voor mooie geste teams V.V. “Steenbergen”

(14/11/2015)

Van Gils Autoschade heeft de afgelopen weken de begeleiders van de B1 en het volledige elftal van zaterdag2 van kleding voorzien.

Het schadeherstelbedrijf, dat 68 jaar geleden de vestiging in Steenbergen opende, zorgde voor polo’s en trainingspakken voor de trainers en leiders van de B1, zodat zij er netjes bij lopen tijdens het coachen van deze jeugdselectie.

De naamgever van het Zomeravondvoetbal zorgde daarnaast voor polo’s en presentatiepakken voor zaterdag2. Het seniorenteam komt eensgezind en keurig verzorgd bij de tegenstander op bezoek en is ook tijdens de derde helft goed te herkennen zo.

V.V. “Steenbergen” B1 en zaterdag2 bedanken sponsor Van Gils voor de kleding en zullen de naam Van Gils Autoschade nog jaren met trots uitdragen in de regio!

Begeleidingsstaf

Donatie vanuit het ING Goede Doelenfonds voor medewerkers en jeugd voetbalpakket.

(06/11/2015)

Begin 2015 heeft ING’er, Nico van Bers, een aanvraag ingediend voor een donatie vanuit het ING Goede Doelenfonds voor medewerkers. Het donatie verzoek werd door de ING Goede Doelenfonds voor medewerkers beoordelingscommissie goedgekeurd.

Hierdoor heeft V.V. “Steenbergen” een bedrag van € 1.000,– op de bankrekening bijgeschreven gekregen.Tijdens een Bestuursvergadering is besloten om deze donatie te besteden aan voetbalmateriaal zoals ballen, hoedjes, waterzakken en sponzen.

2015_08_07_INGFonds_01

Rob Driessen (re) ontvangt het jeugdpakket van ING-er Nico van Bers (li)

Rob Driessen is erop uit getrokken en heeft bij één van onze hoofdsponsors, Sportshop Heshof, het voetbalmateriaal aangeschaft waarbij Sportshop Heshof ook nog eens een fikse duit in het zakje heeft gedaan door een mooie korting op de aangeschafte spullen te geven.

Behalve de bovengenoemde financiële donatie door ING heeft V.V. “Steenbergen” ook uit handen van Van Bers namens ING een jeugd voetbalpakket mogen ontvangen dat bestaat uit 50 hoedjes en 100 hesjes.

Recentelijk zijn de materialen officieel overgedragen aan V.V. “Steenbergen” zodat men ook dit voetbalseizoen weer vooruit kan.

A1 in het nieuw gestoken

(29/10/2015)

Jamie Bierens tekent namens Sportshop Heshof het contract, naast hem A1-aanvoerder Daniël van Alphen.

Sportplaza (Essen, tevens vestigingen in Hendrik Ido Ambacht, Breda en Ruchpen), Johnson Controls (wereldwijd technologisch instituut) en hoofdsponsor Sportshop Heshof hebben de handen ineen geslagen om de A1 van V.V. “Steenbergen” volledig in het nieuw te steken.

2015_10_24_A1_sponsoren_04

Met de Belgische Fitnessschool als hoofdsponsor behaalde Steenbergen A1 al een achttal punten in de hoofdklasse, waarin het nu op de 8e plaats staat. Sportplaza voorziet de A1 dit jaar van tassen, presentatiepakken, coachjassen, inloopshirts, polo’s en wedstrijdtenues. Hoofdsponsor Sportshop Heshof zorgt, in samen werking met Sportplaza, voor de trainingspakken op de donderdagavond training. Tevens worden de pakken gebruikt gedurende de warming-up voor de wedstrijden.

Het internationaal georiënteerde Johnson Controls (meer dan 170.000 werknemers) zorgde voor de zwart met witte trainingstenues, zodat men er ook op dinsdagen en donderdagen keurig bij loopt. Aan de randvoorwaarden kan het dus niet liggen voor hoofdtrainer Tim van der Ree en zijn team, dat na de officiële presentatie van de kledij gelijkspeelde tegen Walcheren A1 (2-2) in een wedstrijd om des keizers baard: beide teams waren immers al uitgeschakeld in de bekerpoule.

steenbergena1

Databyte helpt V.V. “Steenbergen”

(12/09/2015)

Het was een zomer wel voor voetbal vereniging Steenbergen. Voor de ontdekking van de tassen met de grondstof voor XTC in de kantine, werd het sportpark bezocht door het dievengilde die de club dupeerde door enkele laptops mee te nemen.

“Een groot gemis”, aldus wedstrijdsecretaris Rob Driessen. Elk weekend worden de wedstrijden digitaal ingevuld en naar de KNVB gestuurd. Sponsor Databyte uit Steenbergen was op de hoogte gebracht van dit verlies en was bereid om de voetbalclub te helpen. Uit handen van inkoop manager Johan Zantboer kreeg Driessen de 2 nieuwe laptops die gelijk dit aankomende weekend in gezet kunnen worden bij de eerste competitiewedstrijden.

DatabyteSponsorBord

Samenwerking V.V. “Steenbergen” & Sportparkuitje.nl

(11/03/2015)

Vanaf 1 maart 2015 zijn V.V. “Steenbergen” en SportparkUitje.nl een samenwerking aangegaan. SportparkUitje.nl organiseert sportieve en gezellige groepsuitjes voor groepen personen, bijv. voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje.

Door de samenwerking met V.V. “Steenbergen” worden de groepsuitjes veelal op de accommodatie van de voetbalvereniging georganiseerd. Met de groepsuitjes ondersteunt u daarmee V.V. “Steenbergen”.

SportparkUitje.nl, een initiatief van Martijn Hagens, gaat daarnaast diverse evenementen organiseren die plaats gaan vinden bij V.V. “Steenbergen”. Deze evenementen kenmerken zich door de samenwerking met V.V. “Steenbergen”, hebben een breed maatschappelijk karakter en passend bij de doelgroep. En niet onbelangrijk: het evenement zal altijd een sport en beweeg karakter hebben. Meer informatie over de evenementen volgt gedurende het seizoen.

Benieuwd naar de groepsuitjes en evenementen? www.sportparkuitje.nl

Albert Heijn Achterberg nieuwe hoofdsponsor Jeugdtoernooi

(08/03/2015)

Albert Heijn Achterberg is de trotse nieuwe hoofdsponsor voor het jaarlijkse Jeugdtoernooi voor K-, F-, E- en D-pupillen bij V.V. “Steenbergen”. Mede dankzij de steun van Albert Heijn Achterberg is het tenminste twee jaar mogelijk om ruim 70 elftallen een prachtige dag te bezorgen.

Niet alleen teams van V.V. “Steenbergen” of uit de nabije regio, maar ook elftallen van verder weg vinden al acht jaar lang hun vertier in Steenbergen tijdens het Internationale Jeugdtoernooi (voorheen gesponsord door Zo Toerdeloo). Tijdens de komende, 9e, editie vinden ook teams uit Yerseke, Monster, Maasdam alsmede Amersfoort (AFC Quick 1898) hun weg naar Steenbergen om een sportieve dag te beleven. De vele vrijwilligers zorgen dat er, naast de reguliere wedstrijdjes, veel meer te doen is. Zo is er altijd een springkussen, een apart spelonderdeel waaraan alle spelers deel kunnen nemen en een grootse loterij. Ijskar Wilhelmus en de verkoop van aardbeien/chocola zorgt ervoor dat de innerlijke mens ook goed wordt verzorgd en het ook voor de (groot)ouders en supporters een prachtige dag is.

‘Doordat de selectieteams van V.V. “Steenbergen” op een hoog niveau spelen, is het elk jaar weer een uitdaging om naast leuke wedstrijdjes voor de lagere teams, ook een kwalitatief goede eerste poule bij elkaar te krijgen. Bij de F1 en E1 is een mooie mix van eerste- en hoofdklassers gevonden, voor de D1-poule hebben we zelfs 2e divisionist JVOZ D2 weten te strikken. Voor de andere poules willen we vooral een diversiteit aan teams; niet alleen uit de nabije regio maar door succesvolle eerdere edities trekken we ook altijd ‘nieuwe’ teams van buiten de regio aan. Zo meldde AFC Quick 1898 E3 zich spontaan aan dit jaar!’ aldus een lid van de toernooicommissie.

Het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi zal de naam zijn van zowel het aankomende 9e toernooi, alsmede ook van de 10e jubileum-editie. ‘Het mooiste is dat Albert Heijn niet alleen een financiële bijdrage zal leveren, maar ook zullen medewerkers van de supermarkt helpen tijdens deze dag.

Omcirkel daarom allen zaterdag 30 mei 2015 in uw agenda; op deze dag zullen zo’n 850 kinderen weer een prachtige dag beleven op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan.

C1 in het nieuw

(15/11/2014)

Op zaterdag 15 november werd tijdens een druilerige ochtend de C1 in het zonnetje gezet. Van sponsor Karwei Steenbergen kreeg het team van Dennis van Schilt en Marco Thiele nieuwe shirts. Het hoogste C-team speelt dit jaar in de eerste klasse waar ze het goed doen. Op een een verdienstelijke 2de plaats staan zij maar 1 puntje achter de koploper Hontenisse.

Dhr de Wolf, manager retail van de Steenbergse Bouwmarkt, kreeg uit handen van sponsorcommissielid Toine Bus een bos bloemen en een ingelijst teamshirt met het logo van het bedrijf.

Namens V.V.”Steenbergen” en het C1-team bedanken wij het bedrijf voor hun steun aan onze club.

C1_bordsponsor_small

Nieuwe (tuin) coach

(10/06/2014)

Afgelopen maand kreeg V.V.”Steenbergen” te horen dat het onderhoud van het sportpark door de vereniging overgenomen moet gaan worden. JVM tuinen uit Steenbergen zal hierbij haar medewerking verlenen. Niet alleen voor ontwerp, aanleg en onderhoud kun je dus terecht bij eigenaar Julien van Meer, maar ook voor coaching. De onderhoudsploeg van onze club heeft zijn eerste “trainingen” al gehad waarvoor men hem erg dankbaar is!