728x90ad
VV Steenbergen

Spelregelbewijs JO17-spelers uit geboortejaar 2001

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer voetballers beter op de hoogte van de precieze regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.

Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2001 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. Een speler heeft een heel seizoen de tijd om het te halen. Als leden uit de genoemde geboortejaren het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2018/2019 niet voetballen.

De spelers en speelsters geboren in het jaar 2001 kunnen nu aan de slag. De leden kunnen hun account activeren via Voetbalmasterz en starten met het behalen van hun spelregelbewijs. Trainers/leiders van de teams waarin spelers van 2001 zitten, zijn ook op de hoogte van de inloggegevens en eind 2017 hebben de betreffende spelers per mail al inloggegevens ontvangen van de KNVB.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *