Selectieteams blijven in hoofdklasse

De selectieteams hebben hun seizoen met een goed resultaat afgesloten. JO15-1, JO17-1 en JO19-1 handhaafden zich knap in de hoofdklasse. De JO13-1 werd op 1 doelpunt verschil geen kampioen in de eerste klasse maar pakte wel de beker na een zinderende finale tegen Vlissingen. In deze wedstrijd was er een hoofdrol voor keeper Jim van der Wegen die een uitstekende wedstrijd keepte en vervolgens in de strafschoppenserie de beslissende strafschop stopte. Jim onderstreepte daarmee hoe zeer hij zijn promotie naar NAC heeft verdiend.

In het nieuwe seizoen komen de selectieteams dus opnieuw in de hoofdklasse uit. Voor de JO13-1 is aangevraagd om in de hoofdklasse uit te kunnen komen.
De selectietrainers blijven ook op hun post. Voor de JO13-1 zijn dat Ron de Hoog, Kees Heshof en Joost Savelkouls. Bij de JO15-1 Jeff Simon, Wilbert Hagens en Henk Smout. De JO17-1 staat in het nieuwe seizoen opnieuw onder leiding van Marc van der Wegen en Nico van Schilt. Hier wordt de staf nog aangevuld. Voor de JO19-1 vormen in het nieuwe seizoen Niels Freekenhorst, Audey Soeroto en Mark van Laarhoven weer de technische staf.