728x90ad
VV Steenbergen

Selectienieuws eerste elftal

Nadat we eerder al berichtten over enkele mutaties in de eerste selectie, is deze nu definitief: de overschrijvingstermijn sloot gisteren (15 juni) waardoor verdere versterkingen van buitenaf niet meer kunnen komen.

Doelman Richard Tielen, middenvelder Daniël van Alphen (beide zondag2) en spits Gerrald Raaymakers (nieuwe zaterdag3) starten komend seizoen in een ander team bij V.V. “Steenbergen”, terwijl voorhoedespelers Mohamed Boulahyan (BSC), Thom Luijks en Roy van Gils (beide Halsteren zaterdag1) vertrokken. Verder vertrokken enkele spelers vanuit de JO19-1: Joey Loonstijn en Tim den Houting naar Prinsenland, Casper van Rijn naar FC Moerstraten en Mark Ligtenberg naar VVC’68.

Daartegenover werd al eerder de komst van jeugdspelers Mo Dahir, Enzo den Haak, Stijn Heideman & Marco Vis gemeld. Van DOSKO maken Lars Machielse en Toni Ngombojoao de overstap, terwijl Marvin Braat (op foto in actie voor het 2e tegen TSC 2) na lang blessureleed in april weer aan sloot bij het 2e elftal, maar vanaf de voorbereiding ook weer van waarde gaat willen zijn bij 1. Daar kwamen de afgelopen week Pieter Suijkerbuijk en Parwiz Muradi bij. Pieter, deze zomer actief voor team Autoschade van Gils tijdens de gelijknamige Zomeravondvoetbalcompetitie, komt over van Prinsenland en is inzetbaar in de voorhoede en op het middenveld. Met zijn technische kracht, maar vooral ook loopvermogen en kopkracht is hij een uitstekende aanvulling op de jonge, hernieuwde voorhoede, hoewel Pieter zelf ook nog slechts 23 jaar is.

Parwiz is een bekend gezicht: hij speelde in de jeugd ook al eens bij V.V. “Steenbergen” en kwam het afgelopen seizoen ook uit voor Prinsenland.

Op vrijdag 30 juni zal de eerste selectie een kennismakingsbijeenkomst hebben. Het programma voor de voorbereiding zal daarna op de website gepubliceerd worden.

De selecties van overige seniorenteams zullen gedurende de zomer gepresenteerd worden.

Selectie 1e elftal seizoen 2017/2018
Joost vd Ree
Jeroen Sebregts

Jeroen Augustijn
Stijn Baarendse
Lennart Boot
Marvin Braat
Xander Burggraaff
Mo Dahir
Jordy Dam
Enzo den Haak
Stijn Heideman
Bart Heshof
Lars Machielse
Wouter Merckx
Mohamed el Moussaoui
Parwiz Muradi
Rick Musters
Toni Ngombojoao
Remco van der Riet
Pieter Suijkerbuijk
Marco Vis

Begeleiding
Marco Ernest (hoofdtrainer)
Francis van Fessem (leider)
Martijn Hagens (keeperstrainer)
Gerard de Heer (assistent-scheidsrechter)
Christel van Zuuren (verzorgster)
Dennis Melief (fysiotherapeut)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *