728x90ad
VV Steenbergen

PS&D nieuwe hoofdsponsor V.V. “Steenbergen”

In Project Services & Deliveries heeft V.V. “Steenbergen” een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor tenminste de komende drie seizoenen. Voorzitter Marco van Kaam en Rinus van der Pol vanuit PS&D tekenden op vrijdag 14 juli de overeenkomst hiertoe.

PS&D is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd binnen de metaal branche. Het bestaat uit twee onderdelen: een plaatwerkerij en een las en constructie afdeling. De plaatwerkerij is uitgerust met een breed scala aan geavanceerde machines en goed opgeleid personeel. De firma is gevestigd op het industrieterrein (Reinierpolder II) van Steenbergen, maar heeft ook een vestiging aan de Vang in Halsteren (bedrijventerrein Oude Molen). Bij eerste kennismakingen met de vereniging was de nieuwe hoofdsponsor erg gecharmeerd van de sfeer en de mentaliteit binnen onze vereniging. Langs deze weg wil hij naast de vereniging steunen, uiteraard ook zijn eigen naamsbekendheid vergroten.

Met PS&D heeft de sponsorcommissie een opvolger voor Senzomax, die namens het bestuur hartelijk bedankt wordt als hoofdsponsor in de afgelopen zes jaar. De investeringsmaatschappij was tijdens deze periode niet alleen hoofdsponsor, maar kleedde ook diverse teams aan.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *