PR commissie

Sinds augustus 2007 heeft V.V. “Steenbergen” een PR-commissie. Onze doelstelling is om de club in- en extern positief onder de aandacht te brengen op een zo professioneel mogelijke manier. Dit willen we op verschillende manieren bereiken.

Allereerst vervult de website van de vereniging een belangrijke rol in de informatievoorziening. Hiermee zorgt de PR Commissie ervoor dat georganiseerde activiteiten tijdig op de kalender komen, onze leden en niet-leden er vanaf weten zodat alle tijd en moeite die er in de organisatie is gestoken uiteindelijk beloond kan gaan worden met veel deelnemers en/of bezoekers.

We verzorgen de contacten met de diverse lokale dag- en weekbladen en stroomlijnen de aanvoer van kopij aan hen. Ook bieden we de mogelijkheid aan om stukken van leden van de vereniging te redigeren en bij de juiste contactpersonen in de media terecht te laten komen. Waar nodig zorgen we ervoor dat de media het evenement bezoeken.

Lennart Boot op pad als reporter
20 november 2016

Vanaf vandaag heeft de PR Commissie een nieuwe reporter in zijn gelederen. Selectiespeler Lennart Boot zal vanaf nu regelmatig op pad gaan om sommige leden het hemd van het lijf te vragen, activiteiten binnen de vereniging te verslaan of juist iets totaal nieuws te gaan ontdekken. De 22-jarige Lennart, student Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit, had altijd al bovenmatige interesse in dit ‘vak’ en de artikelen van zijn hand zullen niet alleen kundig en uitgebreid, maar bovenal ook origineel worden.

We zien al een tijdje niets meer van je op het veld bij het eerste elftal en ook als arbiter moeten we je al een tijdje missen helaas, hoe staat het ervoor met je blessure?
Mijn blessure is hopelijk verleden tijd. Ik ben afgelopen woensdagochtend (16 november) onder het mes gegaan. Er staat een herstelperiode van zes weken voor dus door hard te werken samen met verzorgster Christel én met een beetje geluk kan ik in de tweede seizoenshelft aansluiten bij de selectie.

We mogen jou verwelkomen als nieuwe ‘reporter’ van V.V. “Steenbergen”. Vanwaar deze stap, wekte dit altijd al je interesse?
Mijn interesse zit hem vooral in het schrijven van verhaaltjes en achtergronden. Tijdens mijn eerste studie (journalistiek) merkte ik dat het nieuws altijd razendsnel ging. Ik vond het erg lastig om een correct en waarheidsgetrouw stuk te publiceren voor een deadline. De meeste mensen zijn toch al niet al te spraakzaam. Vandaar dat mijn interesse gegroeid is in de richting van de weliswaar grotere stukken, maar waar ik meer de tijd voor had om alles in de juiste proporties te vermelden.

Wat wil je specifiek toevoegen aan de website?
Ik hoop dat ik veel stukken (groot of klein) voor de clubwebsite mag gaan schrijven en dat het gewaardeerd wordt uiteraard.

De website van V.V. “Steenbergen” is er echt een waar de clubs uit de regio een voorbeeld aan mogen nemen. Heel up-to-date, mooie lay-out, dagelijks gemiddeld gezien boven de 350 bezoekers en ik hoop daar met wat grotere artikelen mijn steentje aan bij te gaan dragen.