728x90ad
VV Steenbergen

Ontevreden met gelijkspel

Zondag 19 maart 2019  |  V.V.”Steenbergen” 1 – BSC 1  | eindstand 1-1

Steenbergen- De mening van de blauwwit supporter en de spelers was dat men die middag punten had laten liggen tegen het lager geklasseerde BSC. Op een zwaar veld en met een stevige wind werd de strijd om de 3 punten gespeeld. Die werden aan het eind van de rit netjes verdeeld.

Binnen 5 minuten was de snelle Roy van Gils al twee keer langs zijn directe man gespurt, maar het resultaat was jammer genoeg alleen een corner. Voordat de bal van de voet van Vincent Mosmans werd weg geplukt door keeper Mark Kessels (zie foto), mocht zijn collega aan de overkant twee prima reddingen doen.

Kessels (BSC) zorgt ervoor dat Mosmans niet gevaarlijk kan worden

De spits van het 2de elftal, Mosmans, werd gezocht, maar kreeg de bal niet goed onder controle. Steenbergen bleef de aanval zoeken. Een geplaatst schot van Van Gils ging net langs de 2de paal en kwam Mosmans net een teen te kort om de bal in het net te tikken. Voor rust kwam het gevaar vanuit de corners. Remco van der Riet zag zijn inzet net naast gaan en de andere ging voorlangs. BSC kwam met de schrik vrij.

De thuisploeg kwam al snel na de pauze op voorsprong. Via de rechterkant kwam een perfecte voorzet aan bij aanvoerder Jeroen Augustijn, die hem heerlijk kon intikken. Zijn vreugde was ongekend (zie foto). Opnieuw stond hij aan de basis van iets moois, maar zijn slalom in de 16 meter gebied eindigde in schoonheid. Een van de spaarzame aanvallen van het team van trainer Babos zorgde ervoor dat Sebregts de bal uit zijn doel moest halen. De goed spelende Steenbergse verdediging kon de bal niet uit het doelgebied halen. De Roosendaalse aanvoerder Steven van Ginderen aarzelde niet en schoot raak. Dit was dan ook zijn laatste wapenfeit, want hij werd daarna gelijk gewisseld.

Vreugde sprong van Augustin die Steenbergen op voorsprong brengt.

Steenbergen ging op jacht naar de winnende treffer. Een voorzet van Augstijn werd door de wind gedragen waardoor eerst Van Gils en daarna Gerrald Raaijmakers de bal niet goed konden raken.

Met een kwartier te spelen waren beide elftallen vermoeid. Krampverschijnselen traden op t.g.v. het zware veld. Daar BSC er niet meer uit kwam, probeerde het team van Marco Ernest nog de volle winst binnen te halen. De ruimte voor het doel van Kessels werd klein gehouden, zodat de aanvallen van Steenbergen smoorde. De grootste kans voor het eindsignaal was van Wouter Merkx die een prima inswinger van de net ingevallen Stijn Heideman net naast de paal schoot.

Waar BSC blij was met de gedeelde punten, gingen de blauwwitten ontevreden van het veld. “Er had meer ingezeten” gaven zowel Van Gils en Augustijn aan. Door het gelijke spel zakt de ploeg 1 plaatsje.

Zondag gaat de ploeg op bezoek bij Victoria’03, die op een negende plek in de competitie staat. Een technisch vaardige ploeg waardoor we dit seizoen de eerste verliespartij moesten noteren. De ploeg heeft nog wat recht te zetten in Oudenbosch.

meer foto’s zijn hier te zien.

Scoreverloop:

1-0   Jeroen Augustijn (’51)  /  2-0  Steven van Ginderen  (’60)

Opstelling V.V.”Steenbergen” 1:
Jeroen Sebregts, Wouter Merkx, Xander Burggraaff, Rick Musters, Jeroen Augustijn, Daniël van Alphen, Vincent Mosmans (’85 Stijn Heideman), Roy van Gils, Gerrald Raaijmakers, Remco vd Riet, Stijn Baarendse.

 

 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *