Online webshop actief voor leden van V.V. “Steenbergen”

Vanaf vandaag kunnen alle leden via deze link bestellen op de online webshop van V.V. “Steenbergen”.

Op deze webshop kun je terecht als je (voetbal)kleding wilt bestellen. Bijvoorbeeld broekje, kousen of een polo van V.V. “Steenbergen”. Maar ook overige producten zoals voetbalschoenen, keepershandschoenen, voetbaltassen, scheenbeschermers, etc. kunnen hier aangekocht worden. Als er een product wordt aangekocht levert het de vereniging ook nog eens wat extra’s op in de clubkas. Dus het is niet alleen super handig, maar ook goed voor de club! Je kunt er voor kiezen de aangekochte producten thuis te laten bezorgen.

Uiteraard kun je ook gewoon terecht bij één van de winkels van 100% Voetbal om je producten op te halen, maar kun je het ook thuis laten bezorgen. 100% Voetbal heeft onder andere een locatie in Bergen op Zoom. Het adres van deze winkel is:

100% Voetbal Bergen op Zoom
Kremerstraat 17
4611 TP

Eventuele vragen kunnen gesteld worden via het e-mailadres sponsoring@vvsteenbergen.nl.

Bestuur & Sponsorcommissie V.V. “Steenbergen”