Nieuwjaarsmixtoernooi geslaagd

Zaterdag 6 januari stond het Nieuwjaarsmixtoernooi, voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie, op het programma. Meer dan 40 deelnemers hadden zich opgegeven.

Rond de klok van 15:00 floten Goof Musters en John Rommers voor het begin van de eerste wedstrijden. Op veld 1A stond direct een klassieker op het programma “El Clasico”. Het werd een gemakkelijke overwinning voor Real Madrid, 5-1. Op veld 1B had Manchester City geen kind aan het Italiaanse Milaan. Het werd 4-0 voor de Engelse.

De Engelse mochten daarna aantreden, voor de topper van de middag, tegen Real Madrid. In een gelijkopgaande wedstrijd werd het uiteindelijk 3-3. Beide teams moesten in de laatste wedstrijd dus strijden voor de nummer 1 positie.

De Madrilenen gingen het beste om met de druk, na een 1-1 stand zette zij even aan en versloegen zo AC Milan met 6-1. Manchester City liet het volledig lopen en verloor met 2-4 van Barcelona.

Een gezellig onderling toernooi kende als winnaar Real Madrid, dat na de Champions League en de Wereldbeker nu ook deze toernooiwinst aan het palmares toe mag voegen. Na het toernooi verplaatste men zich naar de kantine waar ook vele supporters en onze 1e selectie aansloten. Het bleef nog lang gezellig!

Volgend jaar, 05-01-2019, editie twee!!