Nieuwe schakelaars verlichting velden

Om het energieverbruik terug te dringen, heeft het bestuur besloten om een tijdschakel-systeem aan te schaffen. De afgelopen seizoenen kwam het te vaak voor dat verlichting de gehele nacht bleef branden of 1 van onze vrijwilligers ’s avonds laat nog door buurtbewoners of passanten van de Seringenlaan gebeld werden om de verlichting uit te zetten.

Sinds donderdag 28 september is er daarom een nieuw schakelsysteem geïnstalleerd: trainers en leiders dienen nog wel zelf de verlichting aan en uit te schakelen, maar wanneer iemand vergeet dit uit te schakelen, zal om 22.15u de verlichting automatisch uitgeschakeld worden.

Eigen verantwoordelijkheid
Het bestuur doet langs deze weg wel een oproep aan de trainers en leiders om zelf pro-actief hiermee aan de slag te gaan. Zie je dat er na jouw eigen training niemand op het veld komt? Of trainen er twee teams op twee verschillende velden en zou dit ook prima samen op 1 veld kunnen? Probeer dit te combineren zodat er op 1 van de 2 velden de verlichting niet hoeft te branden en we samen het energievebruik van onze vereniging omlaag kunnen brengen.