Nieuwe opzet 1e klasses jeugdafdelingen

Dit seizoen hebben de verenigingen teams vrij kunnen inschrijven voor de 1e klasse van de categorieën JO13, JO15, JO17 en JO19. Dit is voor V.V. “Steenbergen” concreet het geval voor de JO13-1, de overige selectieteams spelen in de hoofdklasse en de andere teams in een lagere klasse.

* De 1e klasse wordt gespeeld in reeksen, een najaars- en voorjaarsreeks. Na de winterstop worden de teams op basis van de speelsterkte heringedeeld.

* In het voorjaar worden promotiepoules samengesteld voor promotie naar de Hoofdklasse.

* De nieuwe promotie- en degradatieregelingen worden in november 2017 gepubliceerd via KNVB Assist.

* De wedstrijden in de 1e klasse worden gespeeld volgens de regels van de categorie A.