Nieuw scorebord hoofdveld

Tijdens de vrijwilligersavond op zaterdag 17 juni werd er door de sponsorcommissie én onderhoudsploeg een nieuwe aanwinst op ons sportpark gepresenteerd: het nieuwe scorebord aan het hoofdveld.

Het vorige bord, dat vanaf 1994 dienst heeft gedaan, begon steeds vaker wat technische mankementen te vertonen. De opbrengst van de blauw-wit loterij én de kantinebalsponsors is hiervoor aangewend. Van Der Riet Totaalbouw De Heen heeft het frame gesponsord, waardoor bovenstaand eindresultaat vanaf komend seizoen de speeltijd én tussenstand aan zal duiden. Jelle Koenraadt, doorgaans dé man van het scorebord, kreeg de eer om het te onthullen onder toeziend oog van de circa 75 vrijwilligers die op de vrijwilligersavond.

V.V. “Steenbergen” bedankt Bouwbedrijf Gorissen nogmaals voor de sponsoring van het vorige scorebord, dat lang dienst heeft gedaan en natuurlijk Van Der Riet Totaalbouw De Heen voor het mede mogelijk maken van het nieuwe scorebord.

Het nieuwe scorebord is gemaakt en ontwikkeld door Tiny Tak (DaJaTec) uit Oud-Gastel.