Mini Supportersvereniging zoekt nieuwe vrijwilligers

Chantal Bothof, Melroy Braat, Rick Driessen, Mirjam Hartog en Karin Pietjouw vormen sinds kort gezamenlijk het nieuwe hart van de Mini Supportersvereniging. In korte tijd zijn enkele belangrijke leden van de organisatie om uiteenlopende redenen weggevallen, maar met dit vijftal is er de basis om een doorstart te maken. Daarom wordt er nog volop gezocht naar extra handjes om mee te helpen met de organisatie van allerlei leuke activiteiten voor de jeugdleden (JO7 t/m JO15).

De mini supportersvereniging stelt zich ten doel om per jaar minimaal 2 activiteiten per categorie te organiseren, waarvan sommigen ook zeker gecombineerd zullen zijn. Voor dit seizoen zijn dat nog de afsluitingen van het seizoen: het Kabouterdiploma en het Jeugdkamp op het Sportpark.

Om de activiteiten laagdrempelig te houden, zal er geen lidmaatschap vereist zijn en dus ook geen jaarlijkse contributie (€ 5,-) meer geheven worden. In plaats daarvan zullen deelnemers zich op moeten geven én zal een bijdrage per activiteit gevraagd worden.

Komt u ons helpen?
Vind je het ook belangrijk dat er leuke activiteiten georganiseerd blijven worden bij V.V. “Steenbergen”? Wil u wel wat doen maar bent u bang dat u te weinig van voetbalzaken af zou weten? Dan is dit hét perfecte moment om in te stappen. We zoeken nog diverse kwaliteiten binnen ons team, waarbinnen ook nog geschoven kan worden binnen de huidige taakverdeling. Verstand van voetbal is niet nodig, enthousiasme, flexibiliteit én creativiteit kunnen we wel erg goed gebruiken! We willen de huidige activiteiten (carnavalsbingo, sport- en speldag, Jeugdkamp, Sinterklaasactiviteiten, Kabouterdiploma en FIFA Toernooi) zeker weer op te pakken én daarnaast ook aanwezig te zijn bij de Jaarmarkt en andere activiteiten binnen onze gemeenschap in Steenbergen.

Hiervoor komen we ongeveer eens per maand samen, richting de grote activiteiten zoals het Jeugdkamp wordt dit wat frequenter.

Aanmelden kan je door jezelf op te geven via 1 van de huidige vijf leden of per mail via: minisupportersvereniging@vvsteenbergen.nl.