Lidmaatschap

Wil je voetballen en lid worden van V.V. Steenbergen, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Dit kan op verschillende manieren, te weten:
▪ Kom eens langs op een zaterdag of zondag als er gevoetbald wordt en loop bij het wedstrijd-secretariaat binnen, dan is er vast iemand aanwezig die je te woord kan staan en je kan helpen.

▪ Een andere manier is door het aanmeldingsformulier in te vullen en aan leden@vvsteenbergen.nl te mailen of lever het anders in bij onze Ledenadministratie, Monique Kolkhuis Tanke, Van Brabantstraat 8 te Steenbergen

Als je eerst meer informatie wilt, mail dan leden@vvsteenbergen.nl en dan krijg je snel een berichtje terug.

Ben je aangemeld bent bij de V.V.”Steenbergen”, dan wordt je ook automatisch aangemeld bij de K.N.V.B. en mag je snel gaan voetballen. Voor de allerkleinsten is dit heel snel geregeld, maar voor JO13-pupillen en ouder duurt het iets langer omdat we dan een spelerspas voor je moeten aanvragen. Vul dus snel het inschrijfformulier én de automatische incasso in en lever een pasfoto in als je een D-pupil bent of als je in een hoger team gaat spelen.

Om je aan te melden vindt je hier onder de belangrijke formulieren, samen met een formulier waarop je eventuele wijzigingen kan door geven. Mocht je het toch niet naar je zin hebben of ga je ver weg verhuizen, dan dien je je af te melden bij de ledenadministratie.

Hier vindt u de formulieren om u aan of af te melden als lid:
Download aanmeldingsformulier V.V. “Steenbergen”

Het afmeldingsformulier is op dit moment helaas niet beschikbaar. Wilt u zich afmelden, kunt u dit doen door een mail met daarin minimaal uw naam, KNVB-nummer (mits bekend), geboortedatum en reden opzegging te sturen naar: leden@vvsteenbergen.nl.

Wijzigingen kunt u via onderstaand formulier kwijt:
Download mutatieformulier V.V. “Steenbergen”