Kledingvoorschriften

De leden dienen ten alle tijdens zich aan deze kledingvoorschriften (voor wedstrijden) te houden.

V.V. “Steenbergen” is met kledingmerk Hummel en Sportshop Heshof een contract aangegaan. Hierin staat duidelijk omschreven dat de vereniging niet mag afwijken van het merk Hummel in combinatie met het logo van V.V. “Steenbergen”. Daarnaast is de vereniging contractueel verplicht om deze kleding aan te schaffen bij Sportshop Heshof.

Het sponsoren van wedstrijdkleding (en/of andere gesponsorde kleding) dient ten alle tijden via de Sponsorcommissie te gaan. Als een team besluit andere wedstrijdkleding aan te schaffen zonder het merk Hummel, of wat niet aangeschaft is via Sportshop Heshof, zal het bestuur van V.V. “Steenbergen” besluiten om het team te verbieden in deze kleding de wedstrijden de spelen.

De Sponsorcommissie en V.V. “Steenbergen” zijn in dat geval ook niet verantwoordelijk voor de (mogelijke) extra kosten die de sponsor zal maken voor de aanschaf van nieuwe wedstrijdkleding.

Sluiting Sportshop Heshof
Helaas heeft Sportshop Heshof besloten in januari 2018 de deur voorgoed dicht te zullen doen. De sponsorcommissie is op moment van schrijven dan ook druk in gesprek met enkele kandidaat-opvolgers. Zodra hierover meer informatie bekend is, zal dit met de leden gedeeld worden via een Sportlink-bericht en een bericht op de website.