728x90ad
VV Steenbergen

Kledingleverancier Sportshop Heshof sluit deuren

Op zaterdag 30 december sluit Sportshop Heshof haar deuren. Na 10 mooie jaren heeft Nicole Kurvers-Heshof op maandag 23 oktober aangegeven te zullen stoppen met Sportshop Heshof, waarna op woensdag 25 oktober de opheffingsuitverkoop direct begon.

Dit houdt ook in dat V.V. “Steenbergen” (en vele andere verenigingen) op zoek zal moeten naar een nieuwe kledingleverancier, die samenwerkt met Hummel.

Tot 20 december kan er nog gewoon besteld worden bij Sportshop Heshof, uiteraard volgens de gebaande paden en in overleg met de sponsorcommissie, zoals ook nu al het geval was.

V.V. “Steenbergen” dankt Sportshop Heshof langs deze weg alvast voor de samenwerking in de afgelopen periode, vrij kort na de opening van de Sportshop werd deze de vaste kledingleverancier van V.V. “Steenbergen”, daarnaast ondersteunde het diverse toernooien en zorgde men voor de rug sponsoring na het plotselinge afscheid van de hoofdsponsor in 2015.

De sponsorcommissie is uiteraard hard aan het werk om ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk een nieuwe kledingleverancier bekend gemaakt kan worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *