Keepers

V.V. “Steenbergen” zorgt niet alleen voor het spelniveau en -plezier van veldspelers, maar zeker ook van de doelmannen binnen onze vereniging.

Per leeftijdscategorie is een keeperstrainer aangesteld, vaak ook een actieve keeper binnen onze eigen vereniging. Zo draagt oud-selectiedoelman, nu keeper bij zondag3, zijn kennis over aan de huidige selectiekeepers en de keepers van de oudste jeugd (JO19), terwijl de huidige eerste doelman van de selectie, Richard Tielen, naast de trainingen voor de keepers van JO17 ook de coördinatie van de jeugdkeeperstrainers voor zijn rekening neemt.

Dit alles met als doel om de keepers zichzelf te laten ontwikkelen. Er is binnen onze vereniging wel een eenduidige werkwijze, maar elke keeper krijgt veel ruimte en kans om zich op zijn of haar eigen manier te ontwikkelen. Mocht de keeper het zelf prettiger vinden om een duidelijke richtlijn mee te krijgen, is dit natuurlijk ook mogelijk in overleg met zijn/haar keeperstrainer.

De keeperstrainers per categorie zijn:

Selectie: Martijn Hagens
Senioren: Martijn Hagens