Kantinemedewerkers gezocht

Voor het nieuwe seizoen zoekt onze vereniging nog nieuwe kantinemedewerkers (voor dagdelen op zowel zaterdag als zondag)

Als kantinemedewerker (18+) beschik jij over een positieve instelling en ben je bereid om op structurele basis de handen uit de mouwen te steken achter de bar of in de keuken van onze kantine.

Naast een gezellig, hardwerkend team biedt deze mogelijkheid je kansen om ervaring op te doen in het horecaleven, worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor de vrijwilligers binnen onze vereniging en zou het zelfs mogelijk om de cursus Sociale Hygiëne te volgen.

De kantine is bij uitstek de plaats waar onze leden én bezoekers van andere vereniging elkaar ontmoeten. Van het eerste bakje koffie op zaterdagochtend tot het laatste glas bier op zondagmiddag wordt dit verzorgd door ons vaste team, dat dus op zoek is naar wat extra handjes.

Actieve leden van onze vereniging genieten daarnaast een korting op de contributie, net als voor de overige vrijwilligers bedraagt dit 15%, op basis van dezelfde voorwaarden als de overige vrijwilligers binnen onze vereniging.

Heeft u interesse? Informeer vrijblijvend bij het kantinepersoneel of mail ons: kantine@vvsteenbergen.nl en/of bestuur@vvsteenbergen.nl