Kantinebeheerder gezocht

Vanwege het stoppen van 1 van de kantinebeheerders (Nick van Eekelen) zoeken we vanaf het begin van seizoen 2018/2019 een nieuwe kantinebeheerder. Samen met de huidige 2 collega’s zorg jij voor het draaiende houden en verbeteren van de kantine van V.V. “Steenbergen. Een afwisselende taak, variërende van het schenken van een heerlijk warm bakje koffie ’s ochtends bij de ouders van onze pupillen tot tijdens feesten en partijen.

We zijn op zoek naar iemand die vol enthousiasme met een positieve instelling aan de slag gaat, in onderling overleg draai je elke week tenminste 1 bardienst. Je weet van aanpakken én draagt de vereniging een warm hart toe.

Wat krijg je er voor terug? Enorm veel gezelligheid, een enthousiast team vrijwilligers en medebeheerders, werken in een gezellige omgeving die voetbal ademt en een vooraf vastgestelde vrijwilligersvergoeding.

Denk jij dat je onze vereniging kan helpen én je ei kwijt kan in deze functie? Mail dan naar kantine@vvsteenbergen.nl, dan nodigen we je spoedig uit voor een kennismakingsgesprek.

Denk jij iemand te weten voor deze functie? Laat het ons dan ook weten (met redenen), zodat we hier als bestuur (secretaris@vvsteenbergen.nl) mee in gesprek kunnen gaan.