728x90ad
VV Steenbergen

JO15-3 naar VoetbalMuseum & Herstaco Stadion

Zondag 18 februari heeft VV Steenbergen JO15-3 getraind in het stadion van RBC. Om 11:15 begonnen zij aan een training van 1,5 uur onder begeleiding van trainer Remco van Oijen. Het was een intensieve training die afgesloten werd met een partijspel van 2×20 minuten, dat eindigde met een 8-3 winst voor het groene team. Om het gezelschap compleet te maken waren de trouwe leenspelers van de JO15-2 (Reno van Oijen en Lars Verhagen red.) ook van harte uitgenodigd.

Na de training konden de jongens vrij rondlopen door het museum, dat volhangt met shirts van voetballegendes zoals Diego Maradona en Pelé. Er was daarnaast ook gelegenheid voor een potje FIFA 18 en kon er gespeeld worden in verschillende skill-zones.

Na een eerste seizoenshelft vol met tegenslagen was het doel om een 6-weekse voorbereiding op de voorjaarsreeks af te sluiten met deze leuke, gezellige maar ook intensieve training. De eerste horde is Rimboe JO15-1G, dat op zaterdag 24 februari op bezoek zal komen op Sportpark Seringenlaan.

Wij willen het voetbalmuseum bedanken voor de gastvrijheid en de leuke middag!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *