JO13-1 speelt gelijk tegen KNVB meiden JO14/JO15

Won Steenbergen JO13-1 eerder dit seizoen met 5-1 van de JO12/JO13-categorie van de KNVB meiden, de JO14/JO15-lichting bleek gelijkwaardig. Na een goede wedstrijd van beide kanten werd het 3-3 op sportpark Molenkreek in Dinteloord.

De oudere categorie begon furieus en verraste Steenbergen in de openingsfase: al na 10 minuten was het 2-0 voor de KNVB meiden. Steenbergen kreeg hierna het snelle en felle spel van de meiden, met daarin ook Steenbergen-speelster Kiki Heshof, redelijk onder controle en kwam nog voor rust op gelijke hoogte. Na rust werd het zelfs 3-2 voor Steenbergen, de goals kwamen van Quintin vd Bruggen (2) en Jasper Voesenek. In de slotfase viel de terechte gelijkmaker, gezien het spelbeeld verdienden de meiden het zeker niet om te verliezen en bij de 3-3 bleef het ook.

Pechvogel deze wedstrijd was Thygo Uljee, die na een ongelukkige valpartij in de 1e helft wel de wedstrijd uitgespeelde maar met een zere pols langs de HAP moest.