728x90ad
VV Steenbergen

JO13-1 sluit succesvol seizoen af met toernooi en activiteiten

Het zeer succesvolle seizoen voor Steenbergen JO13-1, najaarskampioen, KNVB Bekerwinnaar en uiteindelijk 1 doelpunt tekort om ook nog voorjaarskampioen te worden, is afgelopen zaterdag 23 juni afgesloten met het internationale Fred Faber jeugdvoetbaltoernooi in Bergen op Zoom.
In de hoge klasse JO12/JO13 streden deze zaterdag 7 ploegen om de winst: TSV Gudok uit Tilburg, SC Monster, VV Baronie uit Breda, The Gunners uit Breda, VV Oliveo uit Pijnacker, Pro Academy uit Dilbeek (Belgie) en V.V. “Steenbergen”.

Maar liefst 6 wedstrijden van 2 x 10 minuten moesten er gespeeld worden, verdeeld over de gehele zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Onze zuiderburen, Pro Academy, waren duidelijk de beste ploeg: een team samengesteld uit diverse talentvolle spelers o.a. van RSC Anderlecht en Waregem. Met 4 overwinningen, 1 gelijk spel en 1 nederlaag eindigde VV Steenbergen echter op een keurige 2e plaats. Bovendien won V.V. “Steenbergen” JO13-1 de sportiviteitsbeker, vele complimenten van de toernooileiding en scheidsrechters over onze spelers!

Na afloop werd het prachtige seizoen afgesloten met karten en lasergamen in Roosendaal en kregen de spelers en trainers een fotoboekje met alle hoogtepunten van dit seizoen. Aan het eind van de avond werd er afscheid genomen van keeper Jim van der Wegen, met een gesigneerd keepersshirt en een teamfoto. Jim heeft een mooie stap in zijn keeperscarriére gezet en gaat volgend seizoen de kleuren van NAC Breda JO14-1 verdedigen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *