728x90ad
VV Steenbergen

JO13-1 doelman Jim vd Weegen naar jeugdopleiding NAC Breda

Mochten wij eerder al mededelen dat JO13-1 doelman Jim van der Weegen (op de foto gedragen door zijn huidige teamgenoten bij de JO13-1) stage mocht gaan lopen bij NAC Breda, enkele dagen geleden kreeg hij al goed nieuws van de ‘Parel van het Zuiden’, Jim gaat in seizoen 2018/2019 de geel-zwarte clubkleuren in Breda verdedigen.

In de jeugdopleiding van de Eredivisionist sluit Jim aan bij de JO14-1. Natuurlijk vinden wij het jammer dat Jim onze vereniging gaat verlaten, maar wij zijn met trots vervult dat hij zich kan gaan meten met de beste spelertjes van zijn leeftijdscategorie in Nederland. Zijn medespelers waren ook reuze blij voor hem, toen hij deze ‘transfer’ voor de training bekend maakte. Jim hoopt natuurlijk het seizoen af te sluiten met een ‘dubbel’: na de titel in de najaarscompetitie zal de JO13-1 ook in de voorjaarscompetitie hoge ogen willen gooien.

Bij de JO14-1 komt hij mogelijk ook Steenbergenaar Tymen van Ramshorst tegen, die nu in de JO13-1 van NAC Breda speelt.

Jim wordt de 3e Steenbergenaar die naar Breda vertrekt, naast Tymen speelt ook Julian Broeren (broertje van zaterdag3-speler Nick en de oudere broer van Sten, die in de JO13-2 speelt) al in de Bredase jeugdopleiding, bij de JO19-1. Daarnaast maakt hij sporadisch minuten in Jong NAC.

Wij wensen Jim veel succes in Breda en hopen hem uiteraard op termijn in het Rat Verlegh Stadion te kunnen zien keepen!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *