728x90ad
VV Steenbergen

JO11-4 voorjaarskampioen 2016/2017

V.l.n.r.: Daan van Doesburg, Hero Veraart, Mathijs Schrauwen, Sergio Vasseur, Björn Ossenblok, Youp Schillemans, Sjoerd Buuron, Oscar Aroca, Gajur Ali Khan, Etienne Huguenin, Jord Brands & Jelle Kraak. Bovenste rij: Robert Schillemans (trainer) & Chiel Veraart (leider)

Op voorhand was al bekend dat een gelijkspel voor V.V. Steenbergen tegen Grenswachters, de nummer twee van de ranglijst, afdoende zou zijn om de titel binnen te slepen. Onze mannen wensten echter niets aan het toeval over te laten vandaag en speelden van meet af aan voor de volle winst. Dit resulteerde 10 minuten voor de rust in de dik verdiende 1-0. Het was Hero Veraart die met een prachtige boogbal de keeper van de tegenpartij wist te verschalken. Na rust hetzelfde wedstrijdbeeld wat uiteindelijk resulteerde in nog 2 doelpunten. Deze keer was het Jelle Kraak die de doelpunten voor zijn rekening nam. Beide keren speelde hij zichzelf knap vrij om vervolgens met een droge knal de keeper kansloos te laten. Einduitslag 3-0.

Daarnaast nog de complimenten voor het gehele team voor de wijze waarop het gehele seizoen is samen gewerkt met dit prachtige eindresultaat als gevolg. Ongeslagen kampioen!Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *