Inschrijving 12e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi geopend

Op zaterdag 9 juni staat de 12e editie van het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi weer op het programma. Dit toernooi is in al die jaren uitgegroeid tot een van de grootste, zo niet het grootste, jeugdvoetbaltoernooi van Zuidwest-Nederland. Negenhonderd voetballertjes van ongeveer 55 verschillende verenigingen plus hun begeleider en meegereisde familieleden weten het sportpark van V.V. Steenbergen ieder jaar weer te vinden.

Ook dit jaar stromen de inschrijvingen al weer vroegtijdig binnen. Zo komen ook dit jaar weer diverse teams van S.V. Houten, De Jong Academy, BVV Barendrecht, RBC en Tholense Boys deelnemen aan ons toernooi. Maar ook nieuwe deelnemers mogen wij als organisatie verwelkomen o.a: VOC uit Rotterdam en TGG uit Den Bosch.

Wilt u met uw team ook deelnemen aan ons toernooi? Hieronder treft u de uitnodiging en hier het inschrijfformulier:

Beste Sportvrienden,

De 11e editie van het Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi ligt inmiddels al weer even achter ons. Een succesvol toernooi waar rond de 800 kinderen een divers programma afwerken. Naast de wedstrijden organiseren wij ook rondom de velden voldoende activiteiten.

Ons toernooi is inmiddels ook een mooi moment om talent te ontdekken. De afgelopen jaren hebben wij meerdere scouts mogen ontvangen.

De toernooicommissie van V.V. Steenbergen wil u langs deze weg uitnodigen om deel te nemen aan het 12e Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi 2018. Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 9 juni 2018 en is voor de categorieën: JO7-pupillen (4-tal), JO9/JO8-pupillen (6-tal), JO11/JO10-pupillen (7-tal) en JO13/JO12-pupillen (11-tal).

Wilt u deze uitnodiging s.v.p. verspreiden onder uw jeugdtrainers zodat het een groot succes wordt met veel inschrijvingen. Zie hier het inschrijfformulier.

Uw inschrijving kan gestuurd worden naar het bovengenoemde adres (toernooien@vvsteenbergen.nl)

Mocht u eventueel wat extra informatie willen, kunt u kijken op deze webpagina. Daarnaast ziet u hiernaast twee linkjes naar de foto’s van de laatste editie, ook een overzicht zien van de tot nu toe ingeschreven deelnemende verenigingen.

Met sportieve groet,

Tim van der Ree
Namens de toernooicommissie van V.V. “Steenbergen”