Indelingen jeugdteams seizoen 2018/2019

De indelingen van alle jeugdteams voor het volgende seizoen zijn bekend. Hier zijn de teamindelingen voor seizoen 2018-2019 te raadplegen.

Het indelen van de teams is jaarlijks een complexe puzzel. Er zijn veel wensen van spelers en trainers/leiders, die niet altijd met elkaar te verenigen zijn. De belangrijkste opdracht voor de Jeugdcommissie is uiteindelijk dat alle spelers een plek krijgen in een team dat wat betreft spelbeleving, spelplezier en niveau zo goed mogelijk aansluit bij de spelers.

JO12 (nieuw!)
Dat zijn ook de redenen waarom de vereniging in het nieuwe seizoen de stap zet naar de vorming van JO12-teams. Op die manier zijn er meer kinderen die tegen leeftijdsgenoten spelen. De afgelopen jaren zijn er al JO8- en JO10-teams gevormd. Dit sluit aan bij het beleid van de KNVB.

De vorming van JO12-teams is best een grote stap voor een relatief kleine vereniging als V.V. “Steenbergen”. We hebben daarvoor dan ook veel overleg gevoerd met betrokken trainers en commissies binnen de vereniging. Wellicht dat in de toekomst ook JO14- of JO16-teams nog eens mogelijk zijn, maar op dit moment is dat voor V.V. “Steenbergen” nog niet haalbaar.

Begeleiding
Met het indelen van de teams is het nog niet klaar. Alle teams moeten uiteraard ook goede begeleiding hebben. Daarvoor hebben we hulp nodig van veel vrijwilligers. Helaas hebben we te maken met een aantal trainers die in het nieuwe seizoen niet meer beschikbaar zijn, wij danken hen voor hun inzet de afgelopen jaren.

Met name de JO11-2, JO17-2 en JO17-3 hebben nog trainers en/of begeleiders nodig, maar ook bij andere teams is hulp zeer welkom. Vrijwilligers kunnen zich melden bij de Jeugdcommissie (jeugdcommissie@vvsteenbergen.nl). Samen maken we het mogelijk dat kinderen hun hobby kunnen uitoefenen.

Mocht een speler of ouder/verzorger het niet eens zijn met de indeling, dan kan er een bezwaarschrift worden ingediend.