Gite Deckers verlaat V.V. “Steenbergen” voor Belgisch avontuur

Hallo allemaal ik ben Gite Deckers en ik heb besloten om in België te gaan voetballen. Ik ben op 5-jarige leeftijd begonnen met voetballen in de K3 bij V.V. “Steenbergen”, hier stond ik altijd in de voorhoede en hield ik altijd een wedstrijd met mijn vader wie op het einde de meeste doelpunten per seizoen had (uiteraard won ik altijd). Later ben ik door verschillende scouts van de KNVB opgevallen hierdoor kwam ik op 11-jarige leeftijd bij de trainingsgroepen van de KNVB terecht. Vanaf mijn 13e ben ik van positie gewisseld en ben ik centraal achterin gaan voetballen. Dit was een goede keuze hierdoor ben ik in het landelijke traject van de KNVB terecht gekomen en heb daar mooie wedstrijden en toernooien op hoog niveau mogen spelen. Nu ga ik een nieuwe uitdaging aan door in België bij KVK Svelta Melsele (iets ten westen van Antwerpen) te gaan spelen. Zij spelen 1e nationaal, dit is de op 1 na hoogste klasse in het dames voetbal van België. Verder wil ik iedereen waar ik mee gespeeld en getraind heb bedanken voor de mooie jaren, in het bijzonder Audey Soeroto en Niels Freekenhorst omdat ik een goede band met ze opgebouwd heb. Via hen ben ik in contact gekomen met mijn nieuwe trainer. Verder wens ik iedereen van de club succes.

Groetjes Gite Deckers