728x90ad
VV Steenbergen

Fysiotherapeut Dennis Melief ook in seizoen 2017/2018 beschikbaar

Sinds begin 2014 is Dennis Melief de fysiotherapeut van V.V. “Steenbergen”. Samen met verzorgster Kristel van Zuuren staat hij klaar voor alle leden van V.V. “Steenbergen”: Kristel probeert voor een juiste eerste analyse te zorgen, wanneer nodig wordt Dennis ingeschakeld.

Maar je kunt ook direct de kennis en kunde van Dennis inschakelen: elke donderdag van 20.00u tot 20.45u is Dennis aanwezig in de behandel-/verzorgingsruimte van onze vereniging. Na een individueel gesprek en mogelijk ook een eerste korte diagnose wordt er gekeken wat het behandelplan gaat worden.

Naast een revalidatietraject na diverse operaties, biedt Dennis Melief ook de specialisaties Manuele Therapie (specialistische behandeling voor de wervelkolom) en Dry Needling. Voor V.V. “Steenbergen” specifiek bieden we diverse hersteltrainingen op het veld aan, zodat je het revalidatie traject kan beëindigen en we bewegingsangsten weg kunnen nemen. Zodoende kun je zo snel mogelijk weer vrij trainen op het veld, iets wat we tenslotte allemaal als doel hebben.’

Dat zijn praktijk staat voor klantvriendelijkheid en kundigheid bleek wel tijdens de uitreiking voor de OpinessKlantAwards 2017, waarin op basis van 99 reviews Dennis het cijfer 9.7 kreeg en daarmee slechts in 2 fysiotherapeuten in heel Nederland zijn meerdere moest erkennen.

Wil je Dennis contacten? In de rechterkolom vindt je zijn contactgegevens!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *