Schalke auf Tournee

Date(s) - 21/08/2017 - 25/08/2017

Sportpark Kortendijk

Categorieën

Aan het einde van de zomervakantie, vlak voor de start van het nieuwe seizoen, organiseert de Duitse profclub Schalke 04 een 5-daagse ‘Schalke auf Tournee’ bij rsc Alliance. Op Sportpark Kortendijk in Roosendaal ga je onder begeleiding van gecertificeerde trainers en een hoofdtrainer afkomstig van de jeugdopleiding van Schalke 04 fantastische voetbaldagen tegemoet. Elke dag zie je je zelf beter worden en groeien door Schalkes unieke trainingsmethodes.

Inbegrepen bij de aanmelding is het officiële Schalke 04 tenue, diverse test- en meetmomenten, een spelersrapport, alle dagen lunch én een bezoek aan het hypermoderne trainingscomplex van Schalke 04 én de Veltins Arena (meer dan 60.000 plaatsen) in Gelsenkirchen. De ‘Koningsblauwen’. De topclub werd al 7 keer kampioen van Duitsland en wist ook de UEFA Cup al eens te winnen, tot afgelopen zomer was Klaas-Jan Huntelaar de bekendste speler van het team.

Tijdens de Schalke auf Tournee ga jij dan ook op dezelfde manier trainen als Huntelaar tot voor kort deed, maar zoals ook toptalenten Mesut Özil, Julian Draxler en in het verleden o.a. Rakitic en doelman Manuel Neuer deden.

Periode: maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus
Aanvang 1e dag: 9.00u
Kosten: € 249,-* (met de code S04KORTING ontvangt u hierop als lid van V.V. “Steenbergen” € 10,- korting)

RSC Alliance
Sportpark Kortendijk
Zundertseweg 17
4707 XD Roosendaal

Invulling van een trainingsdag
• 09.00 uur aanwezig op het sportcomplex
• daarna tot lunchtijd zijn trainingssessies en partijvormen
• gezonde lunchbreak
• na de lunch beginnen we met het testen & meten, training/partijvorm
• 15.30 uur einde van de trainingsdag

Aanmelden kan via deze link.

*Inclusief officieel tenue, alle dagen gezonde lunch, een spelersrapport en de busreis naar Gelsenkirchen