Bijeenkomst omtrent vernieuwd pupillenvoetbal

Date(s) - 07/04/2017

Kantine V.V. "Steenbergen"

Categorieën

Zoals eerder al te lezen was in de landelijke media en ook op deze website, heeft de KNVB het besluit genomen om volgend seizoen nieuwe jeugdspelvormen door te voeren voor de jeugd JO7 t/m JO9.

In seizoen 2018/’19 zal dit ook starten voor O10-categorie in de 6 tegen 6 wedstrijdvorm en O11 en O12 in de 8 tegen 8 wedstrijdvorm.

De Technische Commissie van V.V. “Steenbergen” heeft recent een bijeenkomst in Bergen op Zoom bijgewoond waarbij Paul Koster van de KNVB deze nieuwe spelvorm heeft toegelicht.

Dit hebben zij als zeer nuttig ervaren en heeft Paul Koster daarbij bereid gevonden om ook een toelichting te komen geven bij V.V. “Steenbergen” op vrijdag 07 april a.s. om 19.30 uur.

Deze avond zal tweezijdig ingevuld gaan worden nl. theoretisch en praktisch. Theoretisch in de zin dat Paul Koster een toelichting/uitleg geeft over de nieuwe spelvorm en praktisch a.d.h.v. een op het veld uitgevoerd wedstrijdje in de nieuwe spelvorm.

Alle trainers en leiders, alsmede ook enkele collega-verenigingen, hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor deze avond. Heeft u deze niet ontvangen en bent u toch geïnteresseerd? Meldt u dan bij de Technische Commissie: tc@vvsteenbergen.nl