Albert Heijn Achterberg Voetbalplaatjesactie

Hele dag

Albert Heijn Achterberg

Categorieën

Vanaf zaterdag 21 oktober krijg je V.V. “Steenbergen”-voetbalplaatjes bij besteding van je boodschappen bij de Albert Heijn Achterberg (m.u.v. tabak & alcoholische producten).

Je kunt hiermee dus de gehele vereniging sparen: van het eerste elftal tot de jongste pupillen, het damesteam, de veteranen en onze vrijwilligers. Per team komt er een aparte pagina in het fotoboek, dat verder ook vol met prachtige sfeerfoto’s van onze teams tijdens wedstrijden en trainingen zal staan.

Sponsormogelijkheden
Uiteraard is het voor bedrijven en ondernemers die V.V. “Steenbergen” een warm hart toedragen mogelijk om ook in het boek te verschijnen. Er zijn hierin verschillende opties mogelijk. De sponsorcommissie zal hierover binnenkort contact met beoogde sponsors op gaan nemen, maar mocht u naar aanleiding van dit bericht al direct interesse hebben, kunt u dit kenbaar maken via sponsoring@vvsteenbergen.nl.