Enkele kantinevrijwilligers gezocht

Voor zaterdag- en zondagmiddag worden er extra handjes gezocht achter de bar in onze kantine. Het betreft slechts enkele uurtjes en is niet per se op wekelijkse basis. Het driemanschap Corné Braat, Nico Brok en Nick van Eekelen streeft ernaar om een grote groep vrijwilligers warm te krijgen om elke maand enkele uurtjes bardienst te draaien, zodat het voor iedereen ook bij enkele uurtjes zal blijven en niemand zichzelf overwerkt, naast zijn of haar huidige baan.

Heb jij een klantvriendelijke uitstraling gekoppeld aan een goede werkmentaliteit? Dan zoeken de kantinebeheerders naar jou. Een 10 voor hoofdrekenen hoeft ook niet meer: met het kassasysteem heb je alles binnen handbereik om de gasten goed te kunnen bedienen.

Geïnteresseerden kunnen dit aangeven in de kantine bij de huidige kantinevrijwilligers, of mailen naar kantine@vvsteenbergen.nl