Deelnemersveld 12e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi voller en voller

Het deelnemersveld voor het 12e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi (zaterdag 9 juni 2018) groeit de afgelopen tijd snel. Dit jaar mogen we wederom een aantal vaste gasten ontvangen met o.a.: De Jong Academy, ST Herkingen/NTVV, V.V. Zwaluwe, RKSV Halsteren, RCS, RBC en F.C. Binnenmaas.

Ook S.V. Houten komt dit jaar weer naar Steenbergen, dit jaar met twee teams. Naast de, ieder jaar, terugkerende clubs komen dit jaar een aantal nieuwe verenigingen naar Steenbergen. Nieuwkomers dit jaar zijn o.a.: OJC Rosemalen, IJVV De Zwervers, V.V. Schipluiden, BSC’68 (Benthuizen), TGG (Den Bosch), V.V. Wieldrecht en Zeelandia Middelburg.

Naast de vele teams buiten de regio komen ook diverse teams uit de regio naar Steenbergen. Vanuit de eigen gemeente komen NVS en Prinsenland naar het toernooi, uit de regio o.a. Tholense Boys en MOC’17.

Ook de Internationale titel kan dit jaar weer behouden blijven. Vanuit België zal V.V. Ternesse afreizen naar Steenbergen.

De toernooicommissie is daarnaast ook nog hard bezig om ervoor te zorgen dat er ook naast het veld weer genoeg activiteiten zullen zijn voor een mooie dag voor deelnemers en supporters. Hierover volgt uiteraard gedurende het seizoen meer nieuws!

Aanmelden voor het 12e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi (zaterdag 9 juni 2018) in Steenbergen kan: vul dit formulier in en mail dit naar toernooien@vvsteenbergen.nl. Vergeet niet, indien nodig, uw eigen toernooicommissie hierover in te lichten.