Deelnemersveld 12e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi groeit gestaag

Het deelnemersveld voor het 12e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi (zaterdag 9 juni 2018) groeit de afgelopen tijd weer gestaag. Met RCS JO9-1 en De Jong Academy JO7-1 komen er alweer twee titelverdedigers van de wisselbokalen uit de hoogste poules naar Steenbergen, terwijl een verscheidenheid aan andere vereniging zich reeds ingeschreven heeft.

Met FC Binnenmaas (Maasdam), vv RCS, vv Internos, BVV Barendrecht, MOC’17 en Unitas’30 komen diverse grotere verenigingen weer met teams naar Steenbergen, nieuwkomers zijn onder andere IJVV De Zwervers, VOC (beide Rotterdam), BSC’68 (Zoetermeer), The Gunners (Breda) en TGG (Den Bosch). Toch worden vooralsnog de meeste reiskilometers afgelegd door SV Houten, dat met zowel de JO9-1 en de JO9-2 naar West-Brabant af zal reizen.

Met onder andere gemeentegenoot NVS en Tholense Boys zal het toernooi echter ook zijn regionale tint behouden, terwijl er naast MOC’17 ook goede teams van RBC afgevaardigd zullen gaan worden in de JO9-categorie. Er worden nog wel teams gezocht: 10 JO13-teams (elftallen), 4 JO11-teams, 4 JO9-teams en 7 JO7-teams (zevantallen)

De toernooicommissie is daarnaast ook nog hard bezig om ervoor te zorgen dat er ook naast het veld weer genoeg activiteiten zullen zijn voor een mooie dag voor deelnemers en supporters. Hierover volgt uiteraard gedurende het seizoen meer nieuws!

Aanmelden voor het 12e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi (zaterdag 9 juni 2018) in Steenbergen kan: vul dit formulier in en mail dit naar toernooien@vvsteenbergen.nl. Vergeet niet, indien nodig, uw eigen toernooicommissie hierover in te lichten.

Beste Sportvrienden,

De 11e editie van het Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi ligt inmiddels al weer even achter ons. Een succesvol toernooi waar rond de 800 kinderen een divers programma afwerken. Naast de wedstrijden organiseren wij ook rondom de velden voldoende activiteiten.

Ons toernooi is inmiddels ook een mooi moment om talent te ontdekken. De afgelopen jaren hebben wij meerdere scouts mogen ontvangen.

De toernooicommissie van V.V. Steenbergen wil u langs deze weg uitnodigen om deel te nemen aan het 12e Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi 2018. Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 9 juni 2018 en is voor de categorieën: JO7-pupillen (4-tal), JO9/JO8-pupillen (6-tal), JO11/JO10-pupillen (7-tal) en JO13/JO12-pupillen (11-tal).

Wilt u deze uitnodiging s.v.p. verspreiden onder uw jeugdtrainers zodat het een groot succes wordt met veel inschrijvingen. Zie hier het inschrijfformulier.

Uw inschrijving kan gestuurd worden naar het bovengenoemde adres (toernooien@vvsteenbergen.nl)

Mocht u eventueel wat extra informatie willen, kunt u kijken op deze webpagina. Daarnaast ziet u hiernaast twee linkjes naar de foto’s van de laatste editie, ook een overzicht zien van de tot nu toe ingeschreven deelnemende verenigingen.

Met sportieve groet,

Tim van der Ree
Namens de toernooicommissie van V.V. “Steenbergen”