Dames

Activiteiten senioren/dames V.V. “Steenbergen”
– Slijterij Veraart 7×7 Toernooi
– Autoschade van Gils Zomeravondvoetbal
– Diverse feestavonden & afsluitende BBQ
– Voetbalkantinequiz
– Oliebollenbingo
– Snertwedstrijd carnaval

Heeft u interesse om bij de dames van V.V. “Steenbergen” te komen voetballen, of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat onze vereniging u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op via mail (dames@vvsteenbergen.nl) of kom gerust eens langs om te bespreken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Dames1

Meisjesvoetbal
Uiteraard is er bij V.V. “Steenbergen” ook volop ruimte voor meisjesvoetbal. Indien er genoeg animo is, komen er aparte teams, maar tot die tijd voetballen de meisjes tussen de jongens bij de pupillen en junioren. Dat dit ook z’n vruchten af werpt is een zekerheid: zo voetbalt Griffith Vaissaire nu bij Smerdiek VR1 (1e klasse), traint Kiki Heshof regelmatig met de meisjes van de KNVB district Zuid 1 mee en maakte Gite Deckers in de zomer van 2017 een heuse transfer. In de JO15-1 (hoofdklasse) was ze opgevallen bij zowel Smerdiek als het Belgische KVK Svelta Melsele (klasse: 1e Nationaal). Hier komt ze vanaf seizoen 2017/2017 op het één na hoogste niveau in België uit.