Blauw wit Goal loterij

Rondom de thuiswedstrijden van V.V. “Steenbergen” 1 in de 3e klasse KNVB heeft de vereniging een spel opgezet: de “Blauw-wit Goal” loterij.

Wat houdt dat in?
Er zijn 90 enveloppen met daarin alle minuten van de wedstrijd. Je koopt voor €15, – een dichte envelop met daarin jouw minuut. Je weet van te voren alleen niet welke minuut je koopt. Met die minuut (je lot) speel je mee tijdens alle thuiswedstrijden van V.V. “Steenbergen” 1 in de reguliere competitie. Jouw minuut telt dus het gehele seizoen. Afgelopen seizoen werd er liefst 31 keer gescoord door Steenbergen 1 in 13 thuisduels, dit leverde 30 verschillende winnaars op!

Scoort V.V. “Steenbergen” 1 in jouw minuut (aangegeven op het scorebord en genoteerd door assistent-scheidsrechter Gerard de Heer) dan win je € 50, -. Scoort ons eerste elftal een tweede goal dan deel je die € 50, – met de eigenaar van het andere minuut-lot. Dus win je beiden € 25, – . Wordt er drie keer gescoord dan deel je de € 50, – met zijn drieën enzovoorts. Maximaal wordt er per wedstrijd dus € 50, – uitgekeerd. Mensen met de 45e minuut en de 90e minuut hebben geluk: de klok staat stil terwijl er door gevoetbald wordt en dus gescoord kan worden. Er zijn totaal 90 loten beschikbaar.

De opbrengst van de loterij gaat besteed worden aan trainingsmaterialen t.b.v. de jeugdafdeling.

Uitbetaling vindt plaats in de week na de gespeelde wedstrijd. Alle 90 loten zijn verkocht zijn. Via loting is er bepaald welke deelnemer welke minuut heeft gekregen. Deze lijst staat onder deze link op onze website.. Voor vragen kan je contact opnemen met Jan Heshof (jan.heshof@home.nl).