Blauw-wit goal loterij seizoen 2017/2018

Ook komend seizoen zal tijdens thuisduels van V.V. “Steenbergen” 1 de blauw-wit loterij ‘gespeeld’ worden. Voor slechts € 15,- maak je elk thuisduel kans op liefst € 50,-. Bij loting krijg je een minuut toegewezen, scoort V.V. “Steenbergen” in deze minuut maak je een seizoen lang kans. Deze lijst staat op de website zodra geloot is, voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd (op zondag 24 september tegen Philippine). Voor vragen kan je contact opnemen met Jan Heshof (jan.heshof@home.nl).

Uitleg spel:
Scoort V.V. “Steenbergen” 1 in jouw minuut (aangegeven op het scorebord en genoteerd door assistent-scheidsrechter Gerard de Heer) dan win je € 50, -. Scoort ons eerste elftal een tweede goal dan deel je die € 50,– met de eigenaar van het andere minuut-lot. Dus win je beiden € 25,– . Wordt er drie keer gescoord dan deel je de € 50,– met zijn drieën enzovoorts. Maximaal wordt er per wedstrijd dus € 50,– uitgekeerd. Mensen met de 45e minuut en de 90e minuut hebben geluk: de klok staat stil op deze minuut terwijl er door gevoetbald wordt en dus gescoord kan worden in de blessuretijd. Er zijn totaal 90 loten beschikbaar. De uitbetaling vindt plaats in de week na de gespeelde wedstrijd.

Seizoen 2016/2017
Vorig jaar scoorde Steenbergen liefst 39 doelpunten in de 13 thuisduels, wat liefst 32 verschillende winnaars opleverde. Het seizoen ervoor werden er ook al 31 goals gescoord.

Het bedrag van €15,00 kan over gemaakt worden op het volgende rekeningnummer van V.V.”Steenbergen”: NL92 RABO 0136 91 7100 o.v.v. Blauw Wit Loterij, met in de omschrijving je naam. Wees er snel bij, want vol = vol.

De opbrengst van de loterij is afgelopen seizoen besteed aan de aankoop van een nieuw scorebord langs het hoofdveld.