Bijna alle minuten blauw-wit goal loterij bezet

Wie nog mee wil doen met de blauw-wit goal loterij in seizoen 2017/2018, zal haast moeten maken. Liefst 87 minuten zijn al bezet, waardoor de tijd begint te dringen voor potentiële deelnemers.

Ook komend seizoen zal tijdens thuisduels van V.V. “Steenbergen” 1 de blauw-wit loterij ‘gespeeld’ worden. Voor slechts € 15,- maak je elk thuisduel kans op liefst € 50,-. Bij loting krijg je een minuut toegewezen, scoort V.V. “Steenbergen” in deze minuut maak je een seizoen lang kans. Deze lijst staat op de website zodra geloot is, voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd (op zondag 24 september tegen Philippine). Voor vragen kan je contact opnemen met Jan Heshof (jan.heshof@home.nl).

Uitleg spel:
Scoort V.V. “Steenbergen” 1 in jouw minuut (aangegeven op het scorebord en genoteerd door assistent-scheidsrechter Gerard de Heer) dan win je € 50,–. Scoort ons eerste elftal een tweede goal dan deel je die € 50,– met de eigenaar van het andere minuut-lot. Dus win je beiden € 25,–. Wordt er drie keer gescoord dan deel je de € 50,– met zijn drieën enzovoorts. Maximaal wordt er per wedstrijd dus € 50,– uitgekeerd. Mensen met de 45e minuut en de 90e minuut hebben geluk: de klok staat stil op deze minuut terwijl er door gevoetbald wordt en dus gescoord kan worden in de blessuretijd. Er zijn totaal 90 loten beschikbaar. De uitbetaling vindt plaats in de week na de gespeelde wedstrijd.

Seizoen 2016/2017
Vorig jaar scoorde Steenbergen liefst 39 doelpunten in de 13 thuisduels, wat liefst 32 verschillende winnaars opleverde. Het seizoen ervoor werden er ook al 31 goals gescoord. De opbrengst van de loterij is afgelopen zomer besteed aan een nieuw scorebord bij het hoofdveld.

De lijst met mensen die reeds betaald hebben en dus zeker zijn van hun plaats:
Henk Smout
Selectie vv Steenbergen 1
Martijn Hagens
Jolanda Augustijn

Wel ingeschreven/gereserveerd, nog niet betaald? Voldoe snel het deelnamegeld (€ 15,- op rekening NL92 RABO 0136 9171 00) voordat het vol stroomt.