Autoschade van Gils Jeugdzomeravondvoetbal

Beste jongens en meisjes,

Wat is er leuker dan vlak voor de zomervakantie ’s avonds lekker sportief bezig te zijn en samen met je vrienden en vriendinnen een potje te voetballen?

Vanaf maandag 12 juni t/m woensdag 5 juli organiseren wij voor de jeugd het 2e Autoschade van Gils Jeugdzomeravondvoetbal, met in elke leeftijdsklasse een eigen competitie. De finales met muziek en allerlei activiteiten zijn op woensdag 5 juli.

Wat moet je doen om mee te doen; je zoekt minimaal 4 spelers bij elkaar. Dit mag je buurjongen/-meisje zijn, maar ook vrienden/vriendinnen van school of misschien wel familieleden. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging, maar dat mag natuurlijk wel.

Let wel op, dat je allemaal dezelfde leeftijd hebt, als volgt:
• JO6 minipupillen geboren in 2011
• JO7 minipupillen 2010
• JO8 eerstejaars F-pupillen 2009
• JO9 tweedejaars F-pupillen 2008
• JO10 eerstejaars E-pupillen 2007
• JO11 tweedejaars E-pupillen 2006
• JO12 eerstejaars D-pupillen 2005
• JO13 tweedejaars D-pupillen 2004
• JO14 eerstejaars C-junioren 2003
• JO15 tweedejaars C-junioren 2002
• JO16 eerstejaars B-junioren 2001
• JO17 tweedejaars B-junioren 2000

Dan zoek je een sponsor (pa, ma, opa, oma of een bedrijf) die het inschrijfgeld van € 12,50 per team wil betalen; je mag dan je team de naam geven van je sponsor maar nog leuker is eigenlijk een leuke, stoere zelfverzonnen teamnaam.
Kan je geen sponsor vinden, dan kan je ook zelf je best doen om het inschrijfgeld bij elkaar te sparen.

Wij regelen voor dit inschrijfgeld dat er wekelijks een scheidsrechter, wedstrijdbal, hesjes (in geval van gelijke kleuren) en een kleedkamer beschikbaar is.

Uiteraard zorgen we ook voor wat drinken tijdens de rust van de wedstrijden.

Alle wedstrijden worden 4 tegen 4 gespeeld met een speeltijd van 2 maal 20 minuten.

Heb je nog vragen of opmerkingen, mail ons dan even op jeugdzomeravondvoetbal@vvsteenbergen.nl. Wil je je team gelijk inschrijven, vul dan het inschrijfformulier in.

Met vriendelijke groet,
Organisatie Autoschade van Gils Jeugdzomeravondvoetbal