Autoschade van Gils Jeugd Zomeravondvoetbal

Beste jongens en meisjes,

Wat is er leuker dan vlak voor de zomervakantie ’s avonds lekker sportief bezig te zijn en samen met je vrienden en vriendinnen een potje te voetballen?

Vanaf maandag 13 juni t/m dinsdag 19 juli organiseren wij voor de jeugd het 1e Autoschade van Gils Jeugd Zomeravondvoetbal met in elke leeftijdsklasse een eigen competitie. De finales zijn op maandag 18 en dinsdag 19 juli. (wedstrijden speel je wekelijks op maandag- en/of dinsdagavond)

Wat moet je doen om mee te doen; je zoekt minimaal 4 spelers (B/C-junioren 7 spelers) bij elkaar. Dit mag je buurjongen/-meisje zijn, maar ook vrienden/vriendinnen van school of misschien wel familieleden. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging, maar dat mag natuurlijk wel.

Let wel op, dat je allemaal een gelijke leeftijd hebt, als volgt:
– K-pupillen geboren in 2009/2010
– F-pupillen 2007/2008
– E-pupillen 2005/2006
– D-pupillen 2003/2004
– C-junioren 2001/2002
– B-junioren 1999/2000

Vervolgens zoek je een sponsor (pa, ma, opa, oma of een bedrijf) die het inschrijfgeld van € 12,50 per team wil betalen; je mag dan je team de naam geven van je sponsor maar nog leuker is eigenlijk een leuke, stoere zelfverzonnen teamnaam. Kan je geen sponsor vinden, dan kan je ook zelf je best doen om het inschrijfgeld bij elkaar te sparen. Wij regelen voor dit inschrijfgeld dat er wekelijks een scheidsrechter, wedstrijdbal, hesjes (in geval van gelijke kleuren) en een kleedkamer beschikbaar is. Uiteraard zorgen we ook voor wat drinken tijdens de rust van de wedstrijden.

De wedstrijden zullen als volgt worden gespeeld:
– K-/F-pupillen 4 tegen 4 speeltijd: 2 maal 15 minuten
– D-/E-pupillen 4 tegen 4 speeltijd: 2 maal 20 minuten
– C-/B-junioren 7 tegen 7 speeltijd: 2 maal 25 minuten

Heb je nog vragen of opmerkingen, mail ons dan even op jeugdzomeravondvoetbal@vvsteenbergen.nl
Wil je je team gelijk inschrijven, vul dan het inschrijfformulier in.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie V.V. ”Steenbergen”