Albert Heijn Achterberg verlengt sponsorcontract Jeugdvoetbaltoernooi

Met het officieel verlengen van het contract voor de edities van 2017 en 2018 hebben de toernooi- en sponsorcommissie de continuïteit van het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi gewaarborgd.

Enkele jaren geleden nam Albert Heijn Achterberg met veel plezier de naamgeving van het groots opgezette Jeugdvoetbaltoernooi bij V.V. “Steenbergen” over. Vorig jaar vierde dit toernooi zijn 10e verjaardag op grootse wijze, op zaterdag 20 mei 2017 staat de 11e editie op het programma.

Deze 11e editie zal met de deelname van VKM St. Truiden ook weer een internationaal tintje hebben, daarnaast zijn er tal van vereniging uit de regio, maar ook ver daarbuiten, die weer graag afreizen naar Steenbergen.

De toernooicommissie is dan ook bijzonder verheugd met het feit dat Albert Heijn Achterberg de samenwerking voortzet en er ook al zekerheid is voor het toernooi in 2018. Zowel de toernooicommissie, de sponsorcommissie als het bestuur van V.V. “Steenbergen” is Albert Heijn Achterberg dan ook bijzonder dankbaar voor hun sponsoring.

Op de foto zien we dat Martin Achterberg en interim-voorzitter Marco van Kaam het sponsorcontract ondertekenen, onder toeziend oog van Jan Heshof namens de sponsorcommissie, tevens ook lid van het eerste uur van de toernooicommissie.