Afsluiting ‘Snipperpad’

Afgelopen week heeft het bestuur van V.V. “Steenbergen” een brief ontvangen van burgemeester van den Belt omtrent het tijdelijk afsluiten van het Snipperpad, dat achter het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan ligt.

De afgelopen periode zijn diverse malen vernielingen aangericht op het sportpark aan de Seringenlaan. Niet alleen vernielingen, maar ook brandstichting. Eerder al bij onze kantine, daarna gingen bij onze medebewoner Survival Steenbergen twee keten in brand, waarbij een sterk vermoeden van brandstichting aanwezig is.

Het snipperpad – een wandelpad dat loopt van het parkje aan de Seringenlaan naar de Wipstraat – wordt afgesloten omdat vandalen vanuit dit pad eenvoudig toegang zouden kunnen krijgen tot het sportpark. Omdat hier nagenoeg geen sociale controle mogelijk is kunnen ze dat ongezien doen. Het pad wordt nu tot nader order afgesloten.

We vragen de buurtbewoners, maar via deze weg ook al onze leden, dan ook alert te zijn op verdachte situaties en deze dan ook te melden, hetzij aan de vereniging, hetzij direct bij de politie (0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0900-7000) en/of de Gemeente Steenbergen.