728x90ad
VV Steenbergen

12e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi formidabel verlopen

Afgelopen zaterdag vond een grandioze editie van het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi plaats. De 12e editie had door de deelname van vv Ternesse uit het Belgische Wommelgem zelfs een internationaal tintje, maar ook diverse provincies waren vertegenwoordigd. Naast Noord-Brabant en Zeeland waren er ook weer veel teams uit Zuid-Holland van de partij, evenals sv Houten uit de provincie Utrecht.

Het ochtendprogramma, met daarin de JO13- en JO7-categorieën, was voorbij voordat iedereen er erg in had: vele spannende duels waren de revue al gepasseerd en diverse teams gingen met een beker naar huis, de top 3 van elke poule won een beker, terwijl de winnaars van de hoogste poules de wisselbeker wonnen. Dit was voor De Jong Academy JO7-1 al de derde keer op rij, waardoor zij de wisselbeker mogen houden.

Ook bij de JO13-1 was het De Jong Academy die won, met een erg jong team, dat ’s middags ook als JO11-1 mee deed. Ook die poule werd gewonnen door de talenten van de Tilburgse voetbalschool, dat er ook bij de JO9-1 met de grootste beker vandoor ging. De eindstanden vindt u hier, foto’s vindt u hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *