728x90ad
VV Steenbergen

11e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi 2017

Sinds 2007 organiseert de toernooicommissie jaarlijks het Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi in Steenbergen. Na een eerste editie voor E-, F- en K-pupillen (inmiddels JO11, JO10, JO9, JO8 en JO7), werd hier het tweede jaar de D-categorie (JO13) aan toegevoegd en inmiddels is het toernooi uitgegroeid tot één van de grootste eendaagse jeugdtoernooien in de regio zuidwest Nederland, in 2017 alweer aanbeland bij de 11de editie.

Met een aandenken voor iedere deelnemer, een beker voor de beste drie ploegen in elke poule en een wisselbeker voor de winnaar van de hoogste poule heeft de toernooicommissie een vaste basis met deelnemers geworven. Dit omdat niet alleen de kinderen de hele dag bezig zijn, maar door activiteiten rondom de velden er ook voor meegereisde supporters genoeg valt te doen of beleven.

Aanmelden voor alweer de 11e editie van het Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi (zaterdag 20 mei 2017) is vanaf de start van het seizoen 2016/2017 weer mogelijk en kan dan via het aanmeldingsformulier dat in de rechterkolom te downloaden is.

De coördinatie van de deelnames aan de uittoernooien wordt dit jaar gedaan door Tim van der Ree, ook deze communicatie verloopt via het mailadres: toernooien@vvsteenbergen.nl.