728x90ad
VV Steenbergen

100% Voetbal nieuwe kledingleverancier V.V. “Steenbergen”

V.V. “Steenbergen” is trots u te mogen melden dat het na een lang en zorgvuldig voortraject in de naam van 100% Voetbal een nieuwe kledingleverancier heeft gevonden. Nadat Sportshop Heshof begin december 2017 bekend maakte per 31 december 2017 te stoppen, moest de vereniging op zoek naar een nieuwe kledingleverancier.

Na de eerste schifting bleven er 3 potentiële kledingleveranciers over. Deze bedrijven hebben ieder een voorstel ingediend bij de Sponsorcommissie.
Na overleg met bestuur is hieruit besloten om met 100% Voetbal in zee te gaan. Vanaf 1 april kunnen de leden/sponsors bestellen bij onze nieuwe kledingleverancier. 100% Voetbal zal tevens op korte termijn een introductieavond organiseren. Hierover zullen de leden bericht krijgen wanneer er meer bekend is.

Wij willen langs deze weg de andere kledingleveranciers bedanken die zich hebben aangemeld.

100%voetbal
100%voetbal is een franchiseketen die gespecialiseerd is op voetbalartikelen. De voetbalspeciaalzaken zijn verdeeld over heel Nederland. Als u bij 100%voetbal binnenstapt, bevindt u zich onmiddellijk in de totale voetbalsfeer. Niet alleen de overzichtelijk geëtaleerde voetbalproducten, maar alles straalt voetbal en kwaliteit uit. Lopend door onze winkels voelt u het gras knisperen onder uw voeten en op de grote TV-schermen worden staaltjes topvoetbal vertoond.

“Een ware beleving voor elke voetballiefhebber”
Nadat de 100%voetbal medewerker u heeft geholpen bij het kiezen van de perfecte voetbalschoenen kunt u ze uitproberen op het kunstgras. Tevens biedt de medewerker de mogelijkheid om uw schoenen gratis te voorzien van uw naam of clublogo. Bij uw plaatselijke 100%voetbal speciaalzaak kunt u niet enkel terecht voor voetbalschoenen, voetbalkleding en aanverwante voetbalartikelen. De winkels zijn eveneens gespecialiseerd in de aankleding van verenigingen/teams. Bovendien behoort de levering van trainingsmaterialen tot de mogelijkheden. Advies op maat, een breed assortiment en snelle levering staan garant voor een mooie samenwerking.

In onze regio heeft 100%voetbal een vestiging in het centrum van Bergen op Zoom:
Kremerstraat 17
Postcode: 4611TP Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 722 041
E-mail: bergenopzoom@100voetbal.nl

Ook in onder andere Roosendaal en Breda vindt u vestigingen van 100%voetbal.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *